CUINA

Exposició de cuines

Hem incorporat les cuines a la nostra exposició, amb personal especialitzat per assessorar-te i guiar-te en el disseny de la teva cuina perfecta.

Sabem que la cuina és un dels espais on més temps passem dins de les nostres llars i per a nosaltres és important oferir-te la possibilitat de personalitzar-la a la teva mida. Per a això, treballem amb una de les millors marques del mercat, Küchentime, disposant de la màxima qualitat alemanya a un preu realment competitiu.

Mobiliari

La nostra filosofia es basa en la passió, el millor requisit per a un disseny d’espais habitables d’alta qualitat. Desenvolupem solucions de cuina sofisticades amb un toc de sensualitat i un toc de disseny inconfusible, utilitzant només els millors ingredients: materials nobles, tecnologia innovadora i detalls enginyosos. El resultat és una cuina adaptada a l’estil i les necessitats de cada client, amb un concepte clar, formes estètiques i funcions útils.

Taulells de cuina

Som conscients que el taulell és una peça clau a la teva cuina i que cal triar els millors materials per obtenir un resultat estètic i funcional. El nostre equip comercial t’assessorarà en la perfecta elecció del teu taulell per convertir la teva cuina en un lloc únic. A més a més, gràcies a les millors marques del mercat, t’oferim productes de màxima resistència i fàcil manteniment.

Electrodomèstics

Triar bé els electrodomèstics és una de les tasques més importants a casa teva. Hi ha moltes marques i models amb diferents prestacions i conèixer quin s’adapta millor a les teves necessitats no sempre és fàcil. El mercat és ampli i a Sumex hem seleccionat per a tu les millors marques a preus insuperables.