NOTA LEGAL

INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.

Nom comercial


SUMEX

Denominació Social


SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA, S.L.

Identificació fiscal


B59980086

Inscripció al Registre Mercantil de Barcelona


Tom 21976, foli 210, fulla nº B-30392

INFORMACIÓ LEGAL

SUMEX no es responsabilitza de la informació no elaborada per aquesta empresa o publicada sense el seu permís. Tampoc es fa responsable de la informació continguda en pàgines web alienes connectades directa o indirectament per enllaços.

SUMEX declina qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines i es reserva el dret d’actualitzar-los, eliminar-los, limitar o impedir l’accés quan ho consideri convenient.

SUMEX no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

Els preus i disponibilitat dels productes seran vàlids excepte error tipogràfic. La vigència dels preus, ofertes i promocions al web serà de 30 dies naturals a partir de la data de la publicació, llevat que s’indiqui un altre període de validesa en cada oferta o promoció.

L’accés i la navegació en aquest lloc web implica el coneixement i acceptació dels advertiments legals, condicions i termes d’utilització expressats en la present nota legal.

COPYRIGHT

Són propietat industrial exclusiva de SUMEX els següents continguts d’aquesta web:

Els textos, imatges, animacions i dissenys.

Els models, esquemes i dibuixos industrials.

Les marques, logotips i altres signes distintius (Llei Orgànica 17/2001, de 7 de desembre de 2001, de normes reguladores de marques. BOE núm. 294)

Les patents i models d’utilitat (Llei Orgànica 11/1986, de 20 de març, que regula el règim jurídic de patents d’invencions i models d’utilitat. BOE núm. 73)

No es permet la còpia, cessió, reproducció, distribució, comunicació, emmagatzematge o qualsevol altra activitat, ja sigui total o parcial, que es pugui fer amb la informació d’aquesta pàgines web, sense l’autorització prèvia de SUMEX

El titular exercirà totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.

POLÍTICA DE PRIVACITAT WEB

Responsable del Tractament
L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privadesa és: (SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL NIF: B59980086 Domicili: c/ Itàlia, 16 08700 Igualada Adreça de correu electrònic: administracion@sumex.com.es Web: sumex.com.es Telèfon: 93 803 60 49 Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tom 21976, foli 210, fulla núm. B-30392 A (SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades. La present política de privadesa pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves dades personals a través dels diferents formularis situats en el web.

Dades Personals
Una dada personal és la informació que el identifica o el fa identificable. A través del web, en les caselles establertes a l’efecte, recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, adreça postal, població, etc., així com tots aquells dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuari està registrat. En aquest cas, la privadesa depèn de la pròpia configuració establerta per l’usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social. La visita de l’usuari al web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-les, les dades seran tractades de forma lícita amb sotmetiment en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 27 d’abril de 2016 i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

Finalitat, durada i legitimació del tractament:
Les dades que l’usuari ens proporcioni les tractarem amb les següents finalitats:

 • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat al web. Recollim i traiem les dades personals de l’usuari per poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través d’aquest formulari. Aquestes dades les conservarem durant el temps necessari per donar compliment a la seva sol·licitud i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privadesa abans d’enviar la sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Millorar la seva experiència en navegar pel web. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revogui el seu consentiment al tractament d’elles eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació per millorar la seva experiència en navegar pel web és el consentiment que atorga l’usuari en acceptar les cookies. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revogui el seu consentiment al tractament d’elles i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base legal per gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats és el consentiment que ens atorga per a això. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Cessió o comunicació de dades personals
Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers, llevat que hi hagi alguna obligació legal o a aquelles empreses del grup per a fins administratius i de gestió interna que actuaran com a Encarregats del Tractament.

Transferències internacionals
A (SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL tractem les seves dades dins de l’Espai Econòmic Europeu i, amb caràcter general, contractem prestadors de serveis ubicats també dins de l’Espai Econòmic Europeu o en països que han estat declarats amb un nivell adequat de protecció.

Si necessitem utilitzar proveïdors de serveis que realitzin tractaments fora de l’Espai Econòmic Europeu o en països que no han estat declarats amb un nivell adequat de protecció, ens assegurarem de garantir la seguretat i legitimitat del tractament de les seves dades mitjançant decisions d’adequació, clàusules tipus, normes corporatives vinculants, excepcions o qualsevol altre instrument aprovat per l’autoritat de control que ofereixi les garanties adequades per a la realització de la transferència internacional de dades.

A més, (SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL posa a disposició l’aplicatiu de WhatsApp perquè les persones interessades contactin amb el RESPONSABLE per aquest mitjà. En aquest sentit, informem que si bé els servidors de l’aplicació WhatsApp per a usuaris de la UE es troben a Irlanda, es podrien donar comunicacions amb els servidors d’EEUU que implicarien una transferència internacional de dades la qual es realitza amb plenes garanties d’acord amb la Decisió d’Adequació relativa al Marc de Privadesa de dades UE-EE.UU. del 10 de juliol de 2023.

Actualització de dades
És important que per tal que puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en elles; en cas contrari, no respondem de la veracitat de les mateixes. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està posada al dia i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

Dades de Tercers
Si l’usuari facilita dades de tercers per a qualsevol finalitat a (SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL, garanteix que ha obtingut aquestes dades de manera lícita, que ha informat prèviament als afectats, obtenint el seu consentiment per comunicar-los i que la informació facilitada és exacta i verídica.

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada
Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si l’usuari no facilita aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privadesa, no es permetrà l’enviament de la informació.

Drets dels interessats:
Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-les i sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se al tractament de les mateixes revocant el seu consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. Del mateix mode, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres c/ d’Itàlia, 16 (Pol. Ind. Les Comes), – 08700 Igualada (Barcelona). E-mail: administracion@sumex.com.es. Si considera que els seus drets no s’han atès adequadament, té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control a www.aepd.es.

Tractament de dades de Menors d’edat
Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquest web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació de les mateixes. A més, els pares o tutors podran en qualsevol cas dirigir-se a (SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL per bloquejar el compte d’accés dels menors al seu càrrec que s’hagin registrat falsejant la seva identitat.

Tractament de Cookies
Una galeta és un petit fitxer que es descarrega i emmagatzema a l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les Galetes permeten al web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari.

L’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programa de navegador. Pot obtenir més informació llegint la nostra Política de Galetes.

Última actualització: 26/09/2023

POLÍTICA DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d’usuari. La navegació suposa que està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les esmentades cookies i l’acceptació de la nostra política de cookies.

Una cookie és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les cookies solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la cookie és adaptar el contingut del web al seu perfil i necessitats, sense cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement.

COOKIES UTILITZADES

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de cookies que fa aquesta web per tal d’informar-lo amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web utilitza les galetes següents cookies propies:

 • Cookies de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat el correu brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents cookies de tercers:

 • Google Analytics: Emmagatzema cookies per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de fer comunicant directament amb Google.
 • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies cookies per clicar en botons del tipus M’agrada o Compartir.

DESACTIVACIÓ DE COOKIES

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui usant.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte.

NOTES SOBRE COOKIES

Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de cookies.

Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cookies per part dels esmentats navegadors.

En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptació de les mateixes.

En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Podeu consultar informació detallada referent a això en aquest enllaç. Si desitja informació sobre l’ús que Google dóna a les cookies li adjuntem aquest altre enllaç.

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIAL

 1. INFORMACIÓ A L’USUARI

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?
(SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL serà el responsable del tractament de les dades personals d’aquelles PERSONES que han procedit a crear un perfil en qualsevol de les seves xarxes socials, i les mateixes seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), facilitant la següent informació del tractament:

¿Per a què tractem les seves dades personals?
Finalitat del tractament: per mantenir una relació entre la PERSONA USUÀRIA i (SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL (d’ara endavant el RESPONSABLE) que pot incluir les següents operacions:

 • Processar sol·licituds i consultes plantejades al responsable
 • Informar sobre activitats i esdeveniments organitzats pel responsable
 • Informar sobre productes o serveis oferts pel responsable
 • Interactuar a través dels perfils oficials

Quan el RESPONSABLE recopili i tracti dades personals a través de les seves xarxes socials, les PERSONES USUÀRIES seran informades sobre la finalitat de la recopilació de dades, així com sobre els seus drets en relació amb les seves dades personals. Les dades personals s’utilitzaran únicament per als fins indicats i es mantindran de manera segura.

Base Jurídica del Tractament: el consentiment explícit atorgat per la PERSONA USUÀRIA per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics (article 6.1.a GDPR). D’altra banda, la PERSONA USUÀRIA pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

¿Durant quant de temps guardarem les seves dades personals?
Criteris de conservació de les dades:
es conservaran mentre la PERSONA USUÀRIA no revogui el consentiment prestat tal com s’indica en aquesta política de privacitat.

¿A qui facilitem les seves dades personals?
Comunicació de les dades:
la informació facilitada per la PERSONA USUÀRIA a través de les xarxes socials del RESPONSABLE, inclosos els seus dades personals, pot ser publicada, sempre en funció dels serveis que la PERSONA USUÀRIA utilitzi, per la qual cosa podrà quedar a disposició pública d’altres tercers usuaris de les xarxes socials. Des del perfil de cada xarxa social, la PERSONA USUÀRIA pot configurar quina informació vol fer pública en cada cas, veure els permisos que s’han concedit, eliminar-los o desactivar-los, com qualsevol aplicació d’un tercer que ja no es desitgi utilitzar.

No obstant això, no està prevista cap comunicació de dades personals a tercers fora de la xarxa social llevat, si fos imprescindible per al desenvolupament i execució de les finalitats del tractament, als nostres proveïdors de serveis relacionats amb comunicacions, amb els quals el RESPONSABLE té subscrip les contractes de confidencialitat i d’encarregat de tractament exigits per la normativa vigent de privadesa.

¿Quins són els seus drets?

Drets que assisteixen a la PERSONA USUÀRIA: només podran satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control del RESPONSABLE.

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades, i de limitació o oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

(SUMEX) SUBMINISTRAMENTS DE MATERIALS I EXCAVACIONS IGUALADA SL C/ d’Itàlia, 16 (Pol. Ind. Les Comes), – 08700 Igualada (Barcelona). E-mail: administracion@sumex.com.es La política de privacitat completa es troba disponible a sumex.com.es

 1. UTILITZACIÓ DEL PERFIL

El RESPONSABLE realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil. Publicació al perfil de la PERSONA USUÀRIA de tota aquella informació ja publicada a la xarxa social del RESPONSABLE. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la xarxa social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de la PERSONA USUÀRIA.

La PERSONA USUÀRIA sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixen d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions; per fer-ho haurà d’accedir a la seva configuració on trobarà diferents possibilitats de configuració en relació al grau de privadesa del perfil d’usuari a la xarxa social.

 1. PUBLICACIONS

L’objecte de les xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa el RESPONSABLE. Aquestes eines emmagatzemen dades personals als servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva pròpia política de privacitat.

La PERSONA USUÀRIA, un cop sigui seguidor o s’hagi unit a la xarxa social del RESPONSABLE, podrà publicar en la mateixa, comentaris, enllaços, imatges, fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la mateixa. La PERSONA USUÀRIA en tots els casos, ha de ser el titular del contingut publicat, gozar dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats.

Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la xarxa social, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin, violen o trencin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. No es toleraran comentaris o contingut ofensiu, difamatori, il·legal o inapropiat en els perfils de l’empresa. La Empresa es reserva el dret d’eliminar aquests comentaris o contingut i bloquejar als usuaris responsables.

En aquests casos, el RESPONSABLE es reserva el dret a retirar de manera immediata el contingut, sense comunicació prèvia, podent sol·licitar el bloqueig permanent de la PERSONA USUÀRIA.

El RESPONSABLE no es farà responsable dels continguts que lliurement hagi publicat la PERSONA USUÀRIA.

La PERSONA USUÀRIA ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, pel que ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se a la xarxa social no seran emmagatzemades en cap fitxer per part del RESPONSABLE, però sí que romandran a la xarxa social.

 1. DADES DE MENORS D’EDAT O PERSONES AMB CAPACITATS ESPECIALS

Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d’ús i política de privacitat de cada xarxa social en el moment del registre, tenint en compte els diferents requisits d’edat per a la realització del mateix.

Així mateix, el RESPONSABLE quedarà expressament exonerat de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’ús de les xarxes socials per part de menors o persones amb capacitats especials i el seu accés hauria de realitzar-se sota la supervisió i control dels seus representants legals.

El RESPONSABLE es reserva el dret de modificar aquesta política en qualsevol moment. Els canvis seran comunicats a través dels nostres perfils de xarxes socials i/o el nostre lloc web.