BANYS

Sanitaris

A Sumex treballem amb les millors marques de sanitaris amb la intenció d’oferir productes de plena garantia. Una minuciosa selecció de productes de disseny per crear espais de bany agradables, al mateix temps que funcionals i estètics. La nostra gamma de sanitaris abasta tota classe de mides i acabats per ajustar-nos al màxim a l’estil i a les necessitats específiques dels nostres clients.

Mobiliari

T’oferim una àmplia varietat de mobles de bany per convertir el teu en un espai estètic i funcional. Les possibilitats són molt diverses: des dels clàssics acabats en fusta fins als colors més atrevits. Comptem amb les millors firmes en l’àmbit nacional i internacional per garantir la qualitat i durabilitat de tots els nostres mobles de bany.

Mampares

A Sumex creem els lavabos i banys que millor s’adapten a les teves necessitats. Tria entre mampares corredisses, abatibles, plegables, fixes… La funcionalitat que prefereixis, els perfils, el tipus de vidre i la seva decoració, els complements… Tots i cadascun dels detalls que faran que, a més de tenir-la a mida, tinguis la mampara ideal per a tu.

Aixetes

La nostra àmplia gamma d’aixetes s’adapta a les necessitats dels clients més exigents. L’atemporalitat en el disseny, les solucions estètiques i les prestacions de confort, juntament amb el més alt grau de tecnologia i fiabilitat, ens permeten oferir una solució òptima per a les noves tendències en cuina i bany.